fredag 29 november 2013

Julklappar med kvalitetsvärde.


Julhandla produkter med kvalitet i tältet vid Artelleristallet
på Magasinsgatan i Göteborg.
24 slöjdare och konsthantverkare ställer ut, inkl. workshops.
Den 14-15 dec. kl.11.00-18.00.


Hej Gó vänner, julen stampar nu på förstukvisten och julhandeln förutspås att slå säljrekord i år igen, som det nu gör varje år.

Visst kan man fundera både en och två gånger på denna myckna handel till jul. Men om man nu ska köpa julklappar så kan man ju göra det med kvalitet. Skippa de massproducerade från lågprisländerna. Handla istället med hjärta och hjärna. Köp närproducerat och klimatsmart. Handgjorda produkter av slöjdare och konsthantverkare håller längre. De tillför ett extra funktions och designvärde som sätter avtryck.

Inhemska slöjd och hantverksprodukter betingar ett högre pris eftersom de görs för hand och i Sverige. Här har vi som bekant ett annat kostnadsläge än produkter som tillverkas i Indien, Kina och Pakistan.
Mitt råd till er, för att kompensera prisskillnaden: Minska antalet inköp av julklappar och fokusera på ett färre antal. En unik kvalitesklapp slår lätt ut både två och tre massproducerade.

Pia en julklappsgnällig globetrotter som kommer att ställa ut i Folk och Forms tält den 14 - 15 december tillsammans med 23 andra konsthanverkare och slöjdare.
Kom gärna förbi och prata, om du har vägarna förbi.
Välkomna!

ps. Vill du läsa fler blogginlägg av mig klicka då på 'Äldre inlägg' och 'Bloggarkiv'.ds.

Inga kommentarer: