torsdag 1 maj 2014

Stockholm Craft fair 2014


Hej Gó vänner, mycket länge sen sist. Jag har haft fullt upp med NVSK konstrunda, med att måla och bygga om bottenvåningen till konstgalleri. Nästa år får det bli något nytt. Flyttta hela bohaget på bottenvåningen upp till övervåningen är ett himla meck. Ett orangeri och ateljé i trädgåden hade varit en dröm. Men är förmodligen bara en dröm.
Tillbaka till verkligheten; nu är det att sy väskor och göra smycken som gäller. Visst superkul, men grymt stressigt att hinna bli klar till utsatt tid. Som din egen har du ingen att deligera till. Allt ska göras av dig för hand, och dygnet har bara 24 timmar.
Så en eloge till alla oss hantverkare och konstnärer. Det blir många ensamma timmar i studios och alteljéer. det borde finnas fler konstnärs- och hantverkskollektiv. Det hade varit trevligt att ha kollegor att dela erfarenheter och 'tvätta' sina kreativa idéer mot.

Nästa deadline är att bli klar med material till Stockholm Craft fair, som går av stapeln på Ryssgården vid Stockholm stadsmuseum den 16 och 17 maj.
Ni är välkomna och jag hoppas vi ses då!
https://www.facebook.com/StockholmCraftFair

Pia en stressad globetrotter- som inte varit ute och rest på ett tag så det där med ordet globetrotter får väl ligga i malpåse ett tag.
Men en tripp till Louisiana och Hilma af Klint måste ju hinnas med.

Inga kommentarer: